Wij hebben gekozen om uw betaling af te laten handelen door Multisafepay.

Multisafepay biedt een groot aantal betaal mogelijkheden zoals iDeal, Creditcard, Mister Cash, Giropay ED.
Hierdoor kunnen ook klanten uit Nederland, België en Duitsland eenvoudig en veilig elektronisch betalen middels verschillende betaalmethoden.

Waarom hebben wij gekozen voor Multisafepay?
Voor het verrichten van betaling is het noodzakelijk dat onze website gegevens uitwisselt met de betaal provider. Fastrimroller Nederland vindt dat dit zo veilig mogelijk moet gebeuren als de techniek dit op dit moment toelaat. Multisafepay is in staat om de gegevens die via onze website via een beveiligde SSL verbinding worden aangeleverd aan een beveiligde SSL verbinding van Sisow te verwerken. Dit geeft u als consument een extra zekerheid Bij Multisafepay gaat u naar de streng beveiligde betaal omgeving van de gekozen bank. De verbinding van Multisafepay beveiligd via een 256 bits gecodeerde SSL verbinding. Behalve de noodzakelijke gegevens (het bedrag en order referentie) welke versleuteld worden verstuurd, sturen wij geen gegevens over het internet. U maakt hier uw eigen beveiligde account aan waardoor uw beveiliging optimaal verzekerd is.
Voor meer informatie kunt u de website van Multisafepay bezoeken.

Wanneer heeft u conform de wet verkoop op afstand een koop overeenkomst gesloten.
Bij Wilmans Equipment heeft u een koop overeenkomst gesloten op het moment dat u het betaal proces start. Op dat moment wordt de order in de winkel gegenereerd is de koop overeenkomst volgens de wet verkoop op afstand gesloten. Zelfs als u de betaling niet voltooid, is feitelijk de koop gesloten en dient u de betaling te voldoen. U kunt de koop alleen ongedaan maken door dit kenbaar te maken via mail, post of telefoon binnen 7 werkdagen.

Hoe betaal ik via Klarna?
Wilmans Equipment heeft zich aangesloten bij Klarna.
Als je gebruikmaakt van Klarna betaal je pas voor de artikelen nadat je deze hebt ontvangen. We noemen dit dan ook ‘achteraf betalen’. De kosten van deze betaalmethode zijn €2,95 per bestelling.
 
• Als je kiest voor de betaalmethode Klarna ontvang je na 2 dagen een factuur, je hebt dan 14 dagen de tijd om te betalen. 
 
• Als je niet betaalt binnen 14 dagen ontvang je op dag 16 een herinnering (voor Nederlandse klanten gratis, voor Duitse klanten €4,95). Je hebt na ontvangst van de herinnering 14 dagen de tijd om te betalen. Ben je niet in de gelegenheid om te betalen dan kun je uiterlijk op dag 13 een betalingsverlenging van 10 dagen aanvragen via Klarna.
 
• Als je niet betaalt binnen 30 dagen dan ontvang je op dag 30 een 2e herinnering (voor Nederlandse klanten € 13,50, voor Duitse klanten € 4,95). Je hebt na ontvangst van de 2e herinnering 14 dagen de tijd om te betalen. Ben je niet in de gelegenheid om te betalen dan kun je uiterlijk op dag 29 een betalingsverlenging van 10 dagen aanvragen via Klarna.
 
• Als je niet betaalt binnen 14 dagen na de 2e herinnering dan wordt de case overgedragen aan het incassobureau. Dit incassobureau is van Klarna zelf en heet Segoria.

 Heb je vragen over jouw betaling via Klarna? Nee dan contact op met de Klarna-klantenservice.

Tevens kan er ook betaald worden met Paypal eenvoudig betalen via uw eigen bankrekening of creditcard

PayPal is een wereldwijde online betaalservice en biedt zowel voor de klant als voor de webwinkel uitstekende service en veiligheid voor online-betalingen.

Indien u nog geen PayPal account heeft, kunt u er tijdens het afrekenen voor kiezen deze aan te maken.

Creditcard

U kunt betalen met uw Visa of Mastercard door tijdens het afrekenen voor PayPal te kiezen.

Vooruitbetaling

Wanneer u kiest voor vooruitbetalen moet u er rekening mee houden dat uw overschrijving in de regel ca. 2-3 werkdagen duurt. Daardoor ontvangt u uw bestelling ook later.

Hoe werkt vooruitbetaling?

 1. Nadat u een product hebt besteld, kiest u voor ‘Betalen op onze bank’.
 2. U ontvangt per e-mail een bevestiging zodra wij uw bestelling ontvangen. Daarin leest u o.m. het totaalbedrag en het rekeningnummer.
 3. U maakt het verschuldigde bedrag over op onze rekening.
 4. Na het ontvangen van uw betaling, verzenden wij uw product.

Let a.u.b. op het volgende:

 • Vermeld op uw overschrijvingsformulier het factuurnummer u krijgt die per email e-mailbevestiging
  Vul het factuurnummer tijdens het overmaken..
 • Geef altijd het exacte bedrag op.
  Wanneer u het bedrag afrondt, kan uw betaling niet direct worden verwerkt en loopt uw levering vertraging op.

Betalingen binnen Nederland 

 • ING rekening NL77 INGB 0007 2457 95  t.n.v. Wilmans Equipment te Hoorn

Buitenland betalingen (IBAN en BIC code)

 • IBAN: NL77 INGB 0007 2457 95
 • BIC: INGBNL2A

T.n.v. Wilmans Equipment
Hoorn
The Netherlands
NB: Wanneer wij uw betaling niet binnen 14 dagen ontvangen, komt uw bestelling te vervallen.

Alle contact gegevens kunt u vinden op de pagina:

Ons adres gevens